Lægning af indkørsel, fliseterrasse og andre typer fliselægning i København og på Nordsjælland

​Det er hårdt arbejde at lægge fliser: Der skal graves, planeres, stampes og fuges, og kravene til præcision er afgørende for et vellykket resultat.

​Vi tilbyder kvalitetsarbejde til yderst lave priser, og vi kan blandt andet tilbyde lægning af indkørsel, fliseterrasse eller en helt tredje form for fliselægning.

Få et uforpligtende tilbud

Anlægsarbejde og fliselægning i København og Nordsjælland

Hvis der skal lægges ny indkørsel eller lægges fliser på terrasse og gangarealer, kan du trygt overlade opgaven til Dansk Kvali Byg & Anlæg.

Vi arbejder i alle de gængse typer materialer som for eksempel beton, natursten og granit, og vi gør det ud fra en professionel tilgang til anlægsfaget.

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er, at underlaget er klargjort til anlægs- og flisearbejde. I Nordsjælland og København udfører vi hvert år projekter for både erhverv og private, og hver gang foretager vi en grundig undersøgelse af underlaget forud for selve arbejdet. Det er nemlig alfa og omega, at der ikke er huller eller ujævnheder, da belægningen i så fald ikke kommer til at ligge ordentligt.

Ring på 26 42 62 87

Vi tilbyder også andet end lægning af indkørsel og fliseterrasse

Flisebelægning og anlægsarbejde er ofte en del af et større projekt, f.eks. i forbindelse med etablering eller omlægning af udendørsarealer som indkørsel og have.

Dansk Kvali Byg & Anlæg kan, ud over lægning af indkørsel, fliseterrasse og andre former for belægningsarbejde, også udføre opgaver som montering af rullegræs og opsætning af hegn.

Kontakt os

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen på en ny indkørsel afhænger blandt andet af, hvor stor en indkørsel der er tale om, og hvilke materialer den skal lægges i.

​Undgå besværet og få hjælp til flisebelægning i Hillerød, Nordsjælland og København hos Dansk Kvali Byg & Anlæg i Farum. Vi er professionelle og klarer alle opgaver med fliselægning til UG. Med vores årelange erfaring og det rette udstyr lægger vi et smukt grundlag for din ejendom, uanset størrelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?